Maak je eigen film! 🎬

16 oktober 2024

Heb jij altijd al willen acteren, regisseren of je eigen film maken? Doe dan mee met onze naschoolse activiteit “Eigen Film Maken”! Speel, dans, improviseer en beweeg op muziek terwijl wij jouw creatieve momenten vastleggen op film! Geen ervaring nodig, alleen plezier en fantasie! De workshops worden gegeven door Young Talents.

Programma

Maak kennis met Young Talents

Bij Young Talents omarmen we de sprankelende creativiteit van kinderen tussen 5 en 16 jaar en bieden we een inspirerende omgeving waarin ze hun talenten kunnen ontwikkelen en schitteren als sterren op het podium. Onze passie ligt in het cultiveren van hun artistieke vaardigheden en zelfvertrouwen, terwijl we de waarden van expressie, samenwerking en respect hoog in het vaandel dragen.

Gorinchem Inspireert met de leukste dingen doen na school

Doe ook mee met het gratis programma vol leuke naschoolse activiteiten in je eigen wijk. Wil je na de kennismakingsles doorgaan? Vraag dan bij Young Talents naar de mogelijkheden.

Gratis meedoen

De kennismakingslessen worden gratis aangeboden. Zo kan jij ontdekken wat je leuk vindt! Kijk op de kalender van sportencultuur. gorinchem.nl wat er nog meer te doen is.

Van SKG en gemeente Gorinchem

De activiteiten zijn een samenwerkingsverband van Stichting Kindercentra Gorinchem, Gemeente Gorinchem en diverse basisscholen. Samen brengen we een compleet programma vol cultuur en sport.